Aktuális hírek‎ > ‎

Mozgalmas időskorért

Ádám Pintér, 2013. febr. 21. 2:06

Az alábbi egyesület kedvezményes lehetőségekről tájékoztatta polgármester urat, melyet szeretnénk megosztani:

MOZGALMAS IDŐSKORÉRT EGYESÜLET

Email: iroda@mozgalmasidoskor.hu
Tel.: 06 22/379-185
Honlap:www.mozgalmasidoskor.hu 
Kapcsolattartó: Némethné Jancsó Katalin  (tel: 06 30 3488 100)


A világban már sokféle olyan eszköz jelent meg, amelyek segítségével meghosszabbodik az önálló életvitel ideje – szeretnénk Magyarországon is közismertté tenni ezeket, hogy a magyar idős vagy nehezen mozgó emberek mindennapjai is könnyebbek legyenek.

Mindenki szeret önállóan élni és saját környezetében, kedvenc tevékenységeit nehézségek nélkül végezni. Sajnos természetszerűen eljön az az életkor, amikor az ember már nehezebben mozog, érzékszervei hamar elfáradnak, végtagjai fájdalommal működnek. Ezzel a folyamattal ugyan együtt kell élni, de sokat lehet könnyíteni a nehézségeken. Célul tűztük ki, hogy felkutassuk azon eszközöket, amelyek hatékonyan tudnak segíteni a szépkorúak mindennapi életvitelében. Mivel társadalmunk átlagéletkora növekszik, fontos feladatnak tartjuk, hogy Magyarországon is közismertté tegyük a Nyugat-Európában jól bevált eszközöket és bemutassuk praktikusságukat, használatukat.

A jövőben minden olyan közösséggel fel szeretnénk venni a kapcsolatot, amelyek szintén fontosnak tartják a szociális-, az egészségmegőrző- és a kulturális tevékenységeket, hogy az idősödő generáció aktív élettartama megnövekedjen és megismerje azokat a praktikákat, amelyekkel derűsebb, kiegyensúlyozottabb életet élhetnek.

Az eszközök interaktív bemutatása

Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az idősek szabadideje úgy teljen el, hogy mindenki örömmel menjen haza és várja, hogy mikor lesz a következő találkozás. Igény szerint különböző témákban előadásokkal készülünk, eszközbemutatókat szervezünk, játékos foglalkozásokat vezetünk. 

2012-2013-ban a Nyugat-Európában és Amerikában már jól bevált és közkedvelt elektromopedeszközt mutatjuk be, amely a fáradékony, már nehezebben mozgó időseket segíti a biztonságos közlekedésben. Az interaktív, szórakoztató bemutató-alkalom 15-30percet vesz igénybe, amelynek során minden érdeklődő megtanulhatja és kipróbálhatja az elektromopedek használatát.

Miért lehet jó az együttműködés?

Önök nyernek, mert olyan új információkhoz, ötletekhez jutnak hozzá, amelyek eddig elkerülték a figyelmüket. Mi is nyerünk, mert egyesületünk célkitűzéseit Önökkel együtt meg tudjuk valósítani.

Az alábbi fájlokban megtalálhatják a részleteket a kedvezményes lehetőségekről!

Ċ
Ádám Pintér,
2013. febr. 21. 2:06
Comments